Post by sandnasmamydi on Feb 6, 2022 23:01:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк витривалість ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: танкова армія 2022 version ▞▞▞
War Machines: Tank Army Game Märulimängud vdi
War Machines: Tank Army Game የእንቅስቃሴ dtr
Подобається гра, але я не витрачаю гроші лише на те, щоб змінити своє ім'я, і шкода, що ви хочете нав'язати людям цю можливість
Весела та захоплююча багатокористувацька гра. (То трохи дорого).
Круто всім раджу
Ну так
Дайте вам 5, у гру можна грати на ПК, і геймпад працює..... Я використовую Memu.....і ми можемо грати з найкращими гравцями, навіть якщо вони витрачають багато реальних грошей, гра вимагає певних навичок.
Ну норм
Так, ця гра божевільна, але сьогодні вранці вона мене дуже дратувала. Мій Інтернет був хороший, але він не хотів завантажуватися. Це все одно дивовижно, і удачі іншим гравцям
War Machines: Tank Army Game Action acjg
Преміум дорогий. Є рубіни але купити щось стоїть не можливо, бо треба преміум. Не чесні бої, перший підбив одну кількість і зарахувало менше, по другому танку 3 рівня б'ється з танком преміум 8 рівня. Ну і на останок гра постійно залежить. Додайте до відгуку, СУТКИ ВИСИТЬ ГРА, розробники, якщо це знову через вашу обнову гри, то ви дятли. Якщо руки з жопи, то краще залиште так як було. Граю тільки тому що команда дружня. Знову третій день висить гра. Розробники ви хоч іноді відповідають людям.
Чудово!!! Але не реклама...🏆😁 Гарні пропозиції, але я не витрачаю гроші на ігри.
Сама хуйова гра в яку я коли небуть іграв у мене танк 4 рівня майже повністю прокачаний, але сука вибиває проти мене танки рівня 7-8, які вбивають мене з першого стрілу. По закінченню бою в мене 0 уражень,але мене вбивають від 4до 10 разів за бій, мені щоб убити такого танка потрібно із заду раз 10вистрілити в нього а він мене в лоб(+в мене щит +50%) з першого вистрілу убиває! Неможливо так грати як мішень усі 3 хвилини! Побережіть нерви не скачуйте!
Хороша гра, але доведеться чекати палива, якщо ви не хочете витрачати гроші на гру.
Завдяки формату «плати за перемогу», War Machines виявляється надзвичайно веселим на початку... і швидко занурюється в розчарування. Після того, як ви підвищите рівень і зіткнетеся з ветеранами, гроші будуть очевидні. Є необмежені та майже божевільні способи та суми, які можна витратити на цю гру ($40+ за танк і кілька діамантів, щоб оновити його?!?), і ви НЕ будете перемагати гравців, які витратили гроші на цю гру як безкоштовний гравець. Елементи керування добре працюють при хорошому мережевому з’єднанні, хоча вони покращилися б, імітуючи елементи керування танком серії Battlefield. Напрямок вежі НЕ впливає на керування. Міжнародні змагання, плавні багатокористувацькі матчі, хороша система керування — усе це має додавати до кращого рейтингу зірок. Але... у ветеринарів у цій грі є перевага, за яку вони заплатили. Я б рекомендував War Wings над War Machines в будь-який день. Різні розробники, купують дуже схожу гру.
На Alcatel 1 5033XR 2021 р. переривається, зависає та зависає.
War Machines: Tank Army Game Акционе scq
графіка хороша. решта гри - проблема. танки йдуть в автопарк або гараж, а не в ангар. Я погоджуюся з іншими, якщо ви вражені, перш ніж ви отримаєте кілька кадрів, реклама надто довга. це була найбільша проблема, реклама. Я не дивлюся 30-секундну рекламу без винагороди. Не турбуйтеся, якщо ви не піклуєтеся про ігри та любите дивитися рекламу.
Чудовий реалізм у грі; прогрес, а також вибір обладнання для використання об’єднують чудовий ігровий досвід. Повністю чудовий додаток. для завантаження для гравців RPG, а також для шутерів від першої особи. Чорт, спробуй і розважайся!!😁
збільште бій на п’ять хвилин. і паливо.
гра хороша.Один жирний мінус-це паливо,зробіть щось із цим,3 рази пограв і чекаєш рік поки поповниться дратує жах.Хочиться пограти більше.
Немає сенсу ставити танки вищого рівня в один і той же бій, якщо ви займаєте нижчий рівень.
Контроль має бути більш чуйним на початку гри, незалежно від того, як ви зіпсували свої перші налаштування для першого танка. Тоді повідомте гравцеві, що йому доведеться заробити деякі з цих характеристик, граючи. Vindoom🐉
Файна гра для відпочинку від зовнішнього світу
Викидає з ігри
Це хороша гра. Чи можете ви також включити одиночну гру. для першого гравця це складно.
Я поставив три зірки, тому що гра має кілька проблем із сервером, хоча ігровий процес та графіка приємні. Ще одна погана річ у цій грі та кожній онлайн-грі полягає в тому, що ви повинні витрачати гроші, щоб бути експертом.
Ігра класна но є мінусом в мене 4дж інтернет но ігра пише підключається до інтернету, якщо проблема не зникає зверниться сюди я звернувся но мені ніхто не відповів а нада вай но в мене нема вайфай виправте пожалуста, щоб модна була грати і ще й з 4дж і H+ тоді буде 5 зірок
Гра на викачку грошей...нажаль втратила сенс.. 9 рівень грає з 5 та 6 рівнями...дуже незбалансовано...
Це гарна гра, я додам більше зірок, коли особисто зніму людину
Catapult Quest Arcade nrml
Платіть, щоб виграти... Ви повинні бути дуже обережні, тому що це продовжує намагатися змусити вас платити гроші і постійно з'являються різні екрани з пропозиціями...
Нудно... Важкі оновлення! Підходить для VIP гравців
Не працює чат в ігрі. Чому. Как устранить эту проблему.
Для кожного поповнення потрібно від 20 до 30 хвилин чекати, а іноді стріляти також не влучаючи в ціль
БЕЗКОШТОВНО?? Не, якщо ви хочете досягти успіху в цій грі. Я перестав витрачати гроші, щоб грати і бути знищеним, тому що у мене немає «платних» аксесуарів та бонусів. Їхня технічна підтримка відстойна. Вони завжди дають безглузді виправдання і ніколи не вирішують ваші проблеми. Гра весела і захоплююча. Шкода, що вони продовжують робити це дорожчим і менш веселим.
Повний фігня гри, не купуйте преміум!!! У них щойно був раунд, де багато гравців втратили преміальну вигоду протягом місяців, і ніяких відшкодувань не було, кожне так зване оновлення – це аварія поїзда, тонни шахрайства також, я тримаю це, щоб витрачати час, воно робить це добре. ЗАРАЗ СТАЄ КРАЩИМ.
Жупа дупа муха