Post by sandnasmamydi on Feb 6, 2022 22:55:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor vše ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Dávám jí 1 hvězdičku, protože když se říká "nový lovec", vynechám, protože nechci nového lovce, je to velmi hloupá hra a nestahujte ji, protože by mohla hrát stejně jako ta moje. Zaslouží si 1 hvězdičku jako Řekl jsem, že to nestahuj, protože to udělá to samé pro vás všechny. Opravdu mě to stresuje!!😡😡😡😡😡😡
Object Hunt Gündəlik iiy
Vznášel jsem se ve vzduchu a lovec mě ani nezabil, ani bych se nedivil, kdyby to byli jiní boti než ta dobrá hra
🎶Nezajímají mě reklamy, ať přijdou.. chci stejně hrát 🎶
Hra se my někdy seká kvůli reklamnímu prostředí, ale jinak doporučuji pro všechny lidi a uživatele Google👍🙂😉
Super, jen mě štve že nemohou hrát hru offline
Hra má potenciál být skvělá, ale je velmi zřejmé, že ve skutečnosti nehrajete se skutečnými lidmi a musíte se dívat na reklamu po pouhých pěti až deseti sekundách hraní.
Zatím dobré, i když se k předmětům nemůžete dostat příliš blízko, což mi vadí, ale je to dobrá hra
Záchranáři LA - Treasure Hunt (S04E12) (2021) | Galerie
Je o tom moc reklam
To je tak špatné. Tato hra má tolik věcí špatně. Dal bych tomu 0 hvězdiček, ale nemůžu. Takže jsem tomu musel dát 1. Ani nebudu vědět, kde začít, jaké věci potřebujete opravit.
Perfect Cream Arcade xkv
Nevím, jestli se něco může považovat za hru, když vlastně nic neděláte. Doslova jsem se nehýbal, jen záchod uprostřed místnosti a útočník prošel přímo kolem mě. Skvělý nápad, rád bych si zahrál verzi této hry, do které bylo vloženo úsilí. Také jsem hrál 2 hry a musel jsem sledovat 3 reklamy, no tak.
Tohle je hrozná hra pokaždé, když hra skončí, vždy se objeví reklama A NENÁVIDÍM TO REKLAMY JSOU NEJHLOUPŠÍ VĚC VE HRÁCH, KTERÁ SE KDYŽ STANE NEJHORŠÍ VĚC, TAK SE JI TEĎ HODNĚ SMAŽU, ALE LÍBÍ SE MI MEZI NÁMI, ŽE JSTE VŠICHNI HRALI JE TO NEJLEPŠÍ!!?
Moc se mi nelíbilo, jak je při používání obrazovky telefonu všechno zmačkané.
To je super hra ale škoda je to na w-f
Pokud cpuld, je to 0 z deseti. Přečetl jsem si zásady ochrany osobních údajů a TOS. Zobrazuje reklamy na základě vaší historie procházení. Může získat přístup k vaší poloze a dalším osobním informacím. Reklamy se objevují každé 2 kola a tato kola jsou krátká. Tato hra je hrozná. NEKUPUJ!
Object Hunt Santai pld
Nic moc ale i tak je dobrá
Dokážete alespoň udělat hráče skutečné a ne roboty? Je to druh zla nutit lidi, aby šli online s roboty, a pak si váš obličej nacpali reklamami, takový nefér a podvodný člověk.
Je cool a nemá moc reklam
Tato hra je tak zábavná, ale pokaždé, když dokončím kolo, objeví se reklama, ale stále 5 hvězdiček
Úžasné, ale mnoho reklam, ale stále úžasné, že stále požaduje ceny? Takže jsem musel, ale ano, to je ONO, VĚTŠINOU TO NENÁVIDÍM
Ušetřete 75% na produktu Hidden Object Hunt Classic ve ...
Je to tak zábavné, miluji to, miluji, jak mohu získat nové skiny a být jinými věcmi
To je nejlepší hra vůbec
Kč
Download Object Hunt on PC with MEmu
Super
Object Hunt Gündəlik iiy
Treasure Hunt je GPS hra, při které se týmy pohybují s tablety nebo mobily v terénu, hledají poklady, odpovídají na otázky a plní úkoly.
Myslím, že je to docela zábavné, ale líbí se mi to hodně a vybírá to pouze osobu, která je na stejném přesném místě, takže říkám tříhvězdičkové hodnocení, ale jako prosím, opravte to, abyste se tak jako polovinu času stali hledačem kde hledač a polovina času byli jako ne nebo jako vzor jako hledač hledač skrývající se a pak hledač hledač tak jako tak, opravte prosím zpoždění.
Líbí se mi tato hra, ale tato hra má příliš mnoho vylepšení. A tato hra měla téma pouze pro jednoho hráče a my jsme si nezměnili jméno? Proč? Změny v této hře probíhají okamžitě!!!!!!!!!!!!!!!
To je nejlepší hra ze všech
Hra celkem dobrá ale hraji jí jen chvíli doufám, že mě neomrzí
Miluju tuto hru Hraju ji už dlouho, myslím, že 4 roky a teď je mi 8, takže tuto hru miluji, je jedna z mých nejoblíbenějších ❤ je to nejlepší hra, pokud to vidíte, zkuste hru
Tuhle hru fakt miluju😃. ale chci jednu věc opravit, to znamená, že si chci vybrat položku, kterou chci být, a proto jsem to ohodnotil 4 hvězdičkami, ale pokud problém opravíte, dám pět.
Je na ní tolik reklam a tato hra není ani multiplayerová. Jaký má smysl hrát toto soutěžně, když se tak obáváte kupování falešných recenzí a stahování a pak platíte za skutečný server.
Dám vám 4 nebo 3 důvody, proč jsem dal dvě hvězdičky. Prvním důvodem bylo, že když to máte, nedá vám to žádný čas najít někoho jiného, alespoň 1 nebo 2 minuty. Za druhé, potřebujeme více lidí. Za třetí, můžeme si místo náhodného vybrat, jaký objekt chceme, a pokud nám dáme třeba 30 sekund nebo co? Proto jsem dal dvě hvězdy, také se omlouvám, jestli to zní sprostě nebo zle, taky jsem to tak nemyslel.
Dávám této hře 3 z 5 hvězdiček, protože po každém kole je reklama ... kdyby tato hra neměla tolik reklam, dal bych této hře 5 hvězdiček z 5, ale zbytek této hry je naprosto v pořádku !
Moje oči se staly asijskými po tom, kolik reklam vám dali, a ještě jedna věc, kterou bych řekl, je, že písmo dává možnost bonusových ocenění, pokud se dívám na to, abych to odmítl, abych stále dostal reklamu na f word. Pamatuji si dobu, kdy jsem zapínal nebo vypínal režim v letadle, aby nebyly reklamy, a pamatuji si, jak jsem se sám sobě smál, co když vás přinutí hrát si s wifi, i když wifi není potřeba, ale teď se tato paměť stala realitou.
Miluji tuto hru, protože se mohu skrývat a je tak zábavná, že ji hodnotím 5
Tato hra v podstatě zkopírovala dvě hry Roblox s názvem Piggy a Blox Hunt a spojila je dohromady, ale je to mnohem horší. Po každém kole je reklama. Chápu, že vývojáři potřebují vydělat peníze, ale zobrazování tolika reklam je jen chamtivost. Osoba, která vás má ulovit, je zjevně robot, protože i když jsem se schoval na nejhorším místě, stále mě nemohl najít. Dal bych tomu nula hvězdiček, pokud je to možné.