Post by sandnasmamydi on Feb 6, 2022 22:52:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - kirakós játék ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - kirakós játék IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok kristály ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - kirakós játék 2022 version ▞▞▞
Jo játék
Hàt.. A jàtèk nagyon jó lehetne, de!! 2-3 percenként reklàm? Most meg màr àllandóan kidob, el sem indul. Szomorú!
Teljesen élvezhető
NE TÖLTSE LE, ha nem akar szörnyű élményt. Ez egyike azoknak a játékoknak, amelyeket a vállalatok a minőség rovására próbálnak kipréselni az emberekből a hirdetési bevételekből. Annyi hirdetés van, ADS ADS ADS, ezek egy része le nem zárható és átugorhatatlan, és alig tud játszani anélkül, hogy ne bombázzanak olyan hirdetések, amelyek miatt be kell zárnia az alkalmazást, és újra kell kezdenie. A játék még csak nem is olyan jól megtervezett vagy nem szórakoztató (véleményem szerint) Ha kirakós alkalmazást szeretne, vannak jobb lehetőségek is, mint ez.
Több hely kell a játékban lévő darabokhoz.
Jóóó
szép
Nagyszerű színek mágneses reteszelő kattanással, még akkor is, ha nem illeszkedik, de megfelelő hely. Választható rejtvények.
Szóval ez egy jó játék, sok rejtvény és játéklehetőség van, de a kiegészítések nagyon sok percenként felbukkannak a rejtvény közepén 😔 Ettől eltekintve jó játék
nagyon élmény dús.
Túl sok hirdetés. Viszlát.
Ez egy szórakoztató játék, de túl sok hozzá. 5 percenként egyet. Ráadásul amióta letöltöttem, a telefonom úgy működik, mintha nagyon lefagyna. Nem igazán éri meg a terhelést.
A belső puzzle darabjai nem rögzülnek a helyükön, hacsak nincsenek összeillesztve egészen a tetejéig vagy oldaláig.
Tetszik jó játèk
Nehéz, de élveztem. Sokat segít az elméd felfrissítésében.
A rejtvények nyújtott szórakoztató csinálni, de hirdetéseket! 5-6 puzzle darabonként újabb hirdetés! Igen, lehetősége van a hirdetések eltávolítására, de ez egyszeri vagy havi díj? És őszintén úgy érzi, erőltetett. 3 lehetőséged van. 1) Folytasd a játékot, és foglalkozz a hirdetésekkel. 2) fizessen 5,49 USD-t a hirdetések esetleg havonta történő eltávolításáért. 3) törölje a játékot együtt, és találjon valami újat, amit játszani szeretne. Szerintem egy hirdetés az elején, egy hirdetés talán 50%-ban a rejtvényben, és egy hirdetés a végén bőven elég lenne
Jigsaw Puzzles - puzzle games Sestavljanke pmzn
A rejtvények gyönyörűek és szórakoztatóak. De a reklámok feleslegesen túlzóak. Őszintén szólva, tudnék élni a hirdetésekkel. De ha nincs lehetőség szinkronizálni az alkalmazást különböző eszközökön, vagy nincs bejelentkezve, hogy elmentse a befejezett és aktuális előrehaladást, az bosszantó. A másik készülékemen annyi érme volt megtakarítva, hogy most nem tudom használni emiatt. Ahelyett, hogy újrakezdeném, egyszerűen törlöm, és keresek egy másik rejtvényalkalmazást.
Sajnos le kellett minősítenem az értékelésemet 5-ről 3 csillagra. Nagyszerű rejtvények, de a hirdetések lefagynak, és nem játszhatók le. Ez főleg 4g-n történik, de WiFi-n is. Egyáltalán nem játszhat letöltött rejtvényekkel, mert nem engedi túllépni a hirdetést. Ha ez a probléma megoldódna, akkor biztosan visszamenne az öt csillagra!
Ez az alkalmazás jó munkát végez a kirakós játék valódi örömének és frusztrációjának telefonon történő újrateremtésében. A kezelőszervek egyszerűek, de nincs szükség semmi bonyolultra. Sajnos mostanában nagyon összeomlik. Néha egy aktív rejtvény teljesen megoldottnak tűnik, majd azt mondja, hogy csak 1%-a kész, és az összes előrehaladás elveszett.
Elég hamar ki lehet rakni.
Élvezd a játékot. De szeretném, ha lenne mód arra, hogy megakadályozzuk a hirdetések hangját. Nem bánom a reklámokat, de teljesen lerombolja az ellazulást, ha egy hirdetés elkezdi kifakadni a zenét, hangokat stb. Nem akarok fizetni az eltávolításért, csak végleg elnémítom, mielőtt zajt adnának.
Jó kis játék.
Jó, de lehetne benne kevesebb kockàból is könnyebb verzió
Ma módosítom az értékelésemet. Ez korábban 5 csillagos alkalmazás volt. Nos, ez nem különbözik bármely más puzzle-alkalmazástól. 2 csillagot adok rá, mert nem időzít. A hirdetések egyetlen 5 másodperces hirdetésből utána, a rejtvény előtti, utáni és legalább 3-as hirdetéssé váltak. Túl idegesítő. Főleg, hogy a babámmal ágyban fekve játszom. Régebben tudtam, hogy mikor jön az egyetlen hirdetés, most már soha nem tudom, mikor érkezik. Nem kellene lekapcsolva tartanom a telefonomat, hogy játszhassak. Eltávolítva.
Jó játék.
Jó szórakozás. A 4 és nem az 5 csillagos oka, az 1. rejtvény, amit csináltam, az utolsó 3 éldarab összekattant, de nem passzolt a többihez, és nem tudtam rájönni, hogyan lehet feloldani őket, bár nem hiszem, hogy ez számított volna. amúgy is úgy tűnt, tévedtek. Ennek ellenére javaslom egy szórakoztató alkalmazást az elme működéséhez. A kirakós játék zseniális edzés az elmének.
Tetszik a játék, de legalább minden tizedik feladványból hiányzik egy darab, így a már megtekintett reklámok mellett meg kell nézned egy videóreklámot is, hogy megoldd a rejtvényt, és kitaláld, mire lesz ez számomra néhány befejezetlen rejtvény. most már elegem van ebből
Legpuzzel spelletjes - puzzle Puzzel ize
Remek alkalmazás, de a telefonom (mate 20 pro) túlmelegszik, ha 5 percnél tovább játszom.
Nehezen mozgatható darabok.
Sokszor újra indul, de jókis játék.
Nagyon élvezem ezt, aktívan és koncentráltan tartom az elmémet. Volt néhány probléma, hogy lefagyott, vagy nem tudott csatlakozni, de úgy tűnik, ma már jobb. A legjobb kirakós alkalmazás, amit egy ideje letöltöttem.
Régebben jó volt, most két-három puzzle-darab után lefagy vagy szaggatottá válik.
Azt hittem, olvastam valahol, ahol offline is lehet játszani. Sajnos nem, olyan játékokat kerestem, amiket a nagymamám tudna játszani a táblagépén internet nélkül. Még egy a listáról. A játékmenet azonban jó, ha ez nem aggaszt.
Kiváló puzzle sok választási lehetőséggel! 4-est adtam rá, mert a szélek elkészülte után nem lehet a táblán a megmaradt darabokat szétszórni.
Nagyon jó ágy torna köszönöm.(◕ᴗ◕✿)
Rettentő mennyiségű reklám játék közben is.Élvezhetetlen.😔
Cresser
Lehetne magyar nyelv is az alkalmazásban.
Tegnap telepítettem. De ma az eltávolítást választom a túl sok hülye hirdetés miatt. Teljesen kész vagyok.
Jeux de puzzle - puzzles Réflexion uow
Szuper jó
A hirdetések viccek. A rejtvény közepén egy hirdetést nézel!
Számomra problémát jelent a több hirdetés megjelenése a rejtvény alatt. A rejtvény előtt bosszantó, de jól, a rejtvény után, bosszantó, de jól, de a rejtvény alatt? Nem. Vannak mások, amelyek nem szakítják meg a játékot. Eltávolítás
Merge Truck: Monster Truck Santai dttu
Nagyon jó 😁